lunes, 12 de febrero de 2007

Dealing with urban development


All these pictures show the result of the same urbanistic plan. As I claimed yesterday, isn't it the ideal place to live in?

7 comentarios:

Xavi Menós dijo...

... la veritat... sí. Em va deixar de pedra quan vaig veure aquesta part nova d'Amsterdam. M'agrada l'urbanisme dels països baixos. De fet d'allí ha sortit un dels meus arquitectes preferits: Rem Koolhaas.

Per cert, un altre gabinet d'arquitectura.. els www.mecanoo.nl faran el palau de congressos de lleida. Segurament ja ho saps però m'agradaria saber-ne la teva opinio!

lizze dijo...

I like the irregularity of the place. It took me some time before I understood it was Barcelona - it is a mix of influences.

Thx for commenting on my blog :)

JAL dijo...

Lizze, actually, it is not Barcelona, it is Borneo, in Amsterdam. But you're right, Barcelona is turning to be an irregular city, or, at least, it only keeps its regularity by areas.

JAL dijo...

Xavi, t'he de confessar que el projecte dels Mecanoo no és m'entusiasma, ni pel que fa al palau en si, ni pel que fa a les torres (caldrà veure'l construit). Malgrat això, m'agrada que per fi s'aposti per una arquitectura a la ciutat capaç de fer que se'n parli internacionalment, absolutament necessari després de l'imperdonable error de l'estació d'AVE.
En tot cas, tu que ets un noi ibservador, si vas passejar per Deft, vas tenir l'oportunitat de veure l'auditori de Van de Broek i Bakema? A veure si et recorda algo, Mecanoo està fent un parc al davant d'aquest auditori.

Anónimo dijo...

Amsterdam! I didn't visit this area, why didn't you post it before?

Xavi Menós dijo...

mmmm... no me'n recordo Jose! La torre crec que la fara el Sanabria! A mi el que em van dir és que el projecte de la Llotja era el millor dels que s'havia presentat (que et diran també no?) pero prefereixo un Mecanoo a un Ferrater o a un Zaera Polo ;)

lizze dijo...

Oh is it Amsterdam? There you go

Barcelona is a beautiful city that I have only visited for a long weekend - not enough time.